Семейство са трима от загиналите при мелето на пътя Пазарджик-Пловдив - DC news

Семейство са трима от загиналите при мелето на пътя Пазарджик-Пловдив

Водачът на единия автомобил е секретар на дружество „Традиция“

Милен Атанасов, Ваня Атанасова и Сашо Атанасов са трима от петимата загинали при жестоката катсатрофа на пътя Пловдив-Пазарджик. Те са майка, баща и син.

„Загубата за мен е огромна…
3 човешки живота ….3-ма близки,
3-ма любими !
Светъл път!
Почивайте в мир !

Това написа във Фейсбук дъщерята Мария Атанасова, която е четвъртият член на семейството. Впоследствие тя допълва, че тримата й близки ще бъдат погребани В сряда от 13.00 ч. в гробищния парк на Рогошко шосе.

44-годишният Милен е бил секретар на патриотичното Национално дружество „Традиция“. Той е бил зад волана на Форда си в посока Пловдив. В колата с него били родителите му Сашо и Ваня Атанасови. В резултат на челен сблъсък с лек автомобил „Шкода“, Милен и баща му загиват на място. 66-годишната майка е откарана в болница, където по-късно издъхва.

Зад волана на другата кола, пътувала към Пазарджик, бил 64-годишният Стоян от първомайското село Драгойново. Освен шофьора, умира и жена на 52 години, негова роднина. Другите двама, пътували в същата кола –  жена на 29 години и 49-годишен мъж, са в тежко състояние в болницата в Пазарджик, но опасност за живота им няма.

Продължава разследването по случа. Разследващите проверяват дали причината е рисково изпреварване или пък на 64-годишния мъж от Драгойново му е прилошало. По информация на медията ни, една от версиите, които се проверяват е прилошаване зад волана на загиналия 64-годишен мъж от Драгойново.

Снимки: ОДМВР-Пазарджик и Фейсбук

Подобни статии

Top