Семейството на Динко Дерменджиев с благодарствено писмо

Роднините на Чико благодарят на лекарите и на Пловдив, който продължава да обича легендата

Семейството на Динко Дерменджиев изпрати благодарствено писмо до двамата лекари проф. Божидар Хаджиев и проф. Чавдар Стефанов, до екипа им и до цял Пловдив. Легендата Чико почина на 30 април и бе изпратен с аплодисменти от хиляди пловдивчани и от цяла футбол а България. Писмото е публикувано във вестник „Марица“.

„Скъпи, приятели!

Благодарим за съпричастността и уважението към главата на семейството ни Динко Дерменджиев в тежките дни на заболяването му и след като той си отиде от този свят.

Чрез вестник „Марица“ искаме да изразим специална благодарност към достойните лекари проф. Божидар Хаджиев и проф. Чавдар Стефанов, техните колеги, сестрите и целия екип на УМБАЛ „Св. Георги“. Всички тези хора направиха и невъзможното, за да върнат нашия съпруг и баща към живота. За съжаление, Бог пожела да го прибере при себе си.

В тези трудни дни ние открихме за сетен път колко велик човек е живял сред нас благодарение на вниманието и обичта на хората. Тази обич ни помага да превъзмогваме по-лесно, доколкото е възможно, голямата загуба.

Поклон пред паметта на нашия съпруг и баща! Поклон и пред хората, които бяха с нас в тежкия момент на неговата кончина.

Семейство Дерменджиеви“

Подобни статии

Top