Сензация! Кобрата урежда бой с новия шампион Анди Руис!

Двамата ще се срещнат през ноември в Лас Вегас за пояса на IBF, мексиканецът готов да не бърза с реванша срещу Антъни Джошуа

Кубрат Пулев е на път да се изправи срещу новия световен шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис – Джуниър през ноември в Лас Вегас. Това обяви неговият мениджър Ивайло Гоцев пред „Тема спорт“.

Ако все пак американецът с мексикански корени приеме реванш с Антъни Джошуа по същото време, то от IBF трябва да му отнемат пояса и Кобрата да боксира с Агит Кабайел, който е следващият в ранглистата.

„Ние вече сме в преговори с хората на Руис. Още от първия ден, след като той спечели титлата, водим разговори за задължителната защита на IBF. Сигурен съм, че ще стигнем до споразумение за такъв мач и Анди няма да даде сега реванш на Джошуа. Те искат този мач, казаха ни, че го искат.

Той иска да притежава всички пояси и няма да оваканти този на IBF. Водим разговори двубоят да е през ноември в Лас Вегас. Ще бъде наистина невероятно, защото ще има много мексиканци, както и българи, ще стане страхотно шоу.

Ако в крайна сметка обаче Еди Хърн го примами за реванш с Джошуа, то от IBF са категорични, че ще му отнемат титлата. Така, както стана с Тайсън Фюри, който искаше реванш с Владимир Кличко. Няма шанс IBF да го оставят да направи реванш.

Ако все пак това се случи, то Руис ще бъде лишен от тази титла и Кубрат ще боксира със следващия в ранглистата. Това е Агит Кабайел. Той е европейският шампион в момента, млад и класен боксьор. Това също ще бъде истински вълнуваща битка, защото противопоставя етнически турчин от Германия срещу Кубрат Пулев. Какво no-хубаво от това?!“, сподели Гоцев от САЩ.

„Спрете да вярвате на глупостите, които се пишат и тиражират за Антъни Джошуа и този надут балон. Видяхте, че той се спука. Подкрепяйте Кубрат Пулев. Той наистина се бие за България. Не го прави заради себе си, той действително иска България да бъде увековечена като една от малкото страни, които имат световен шампион по бокс в тежка категория.

Бъдете с него, той е боксьор от световно ниво и ще го покаже. До края на годината Кубрат Пулев може да стане световен шампион. Това не са просто приказки, а факти“, завърши мениджърът на българина.

Подобни статии

Top