Сензация! Заразен ли е Новак Джокович с COVID-19?

Сърбинът понесе на ръце Гришо на купона за края на „Adria Tour“ в Белград

Сръбският баскетболист на Партизан Никола Янкович е дал положителна проба за коронавирус, след като е присъствал на прощално събитие на бившия състезател на отбора Деян Милоевич в Белград миналата седмица.

Самият Янкович споделя, че не проявява симптоми и е бил тестван като част от задължителния протокол на клуба.

Сега става ясно, че там е бил и световният №1 в тениса Новак Джокович в ролята си на специален гост. Джокера впоследствие участва на демонстративния турнир „Adria Tour“ в сръбската столица.

Това означава, че Ноле е бил в контакт със заразения Янкович по време на изпращането на Милоевич и има опасност да е преносител на вируса без дори да подозира, защото не всеки болен показва симптоми, както е в случая с баскетболиста.

Гандиозен купон в нощен клуб в центъра на Белград беляза края на тенис турнира „Adria Tour“. Домакинът на надпреварата Новак Джокович избухна с колегите си под звуците на разнообразна музика.

На кадри от партито се вижда как родната тенис звезда Григор Димитров пази поведение и от време на време единствено отпива от бутилка с минерална вода. С течение на времето започва да показва и танцовите си умения.

Гвоздеят в програмната бе хитът „Бела Чао“, на който Григор Димитров бе понесен на ръце, тъй като единствен странеше от групата на забавляващите се тенисисти, които в момент от вечерта захвърлиха част от дрехите си.

Ноле бе във вихъра на танците със съпругата си Йелена. Сред гостите му беше и дъщерята на сръбската певица Цеца Величкович – Анастасия. В клуба присъстваха още шампионът Доминик Тийм, Александър Зверев, както и сръбският актьор Милош Бикович.

Подобни статии

Top