СГС спря решенията на Извънредния конгрес на БФС!

Съдът направи това заради множеството нарушения след жалба от 3 футболни клуба

Екипът на Димитър Бербатов съобщи, че два състава на Софийския градски съд са постановили спиране на вписването на решенията на Конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

„Очаквано, два състава на Софийския градски съд постановиха спиране на вписването на решенията на конгреса на БФС от 12.10.2021 г. в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. Три футболни клуба – ФК „Балкан Варвара”, ФК „Венци” и ФК „Русокастро”, обжалваха тези решения поради множество нарушения на процедурата по провеждане на конгреса“, се казва в съобщението на екипа на Димитър Бербатов във Фейсбук.

„Ведно с това БФС още крие протокола от конгреса, което затвърждава съмненията, че протоколът може да бъде фалшифициран.“

„Фактът, че правният консултант на БФС (сериозна адвокатска кантора) не е подала основния документ, необходим за това вписване, показва, че съдържанието на протокола е причина за сериозни притеснения от страна на БФС“, пише още в съобщението.

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов заяви пред bTV, че всички документи са подадени в законнния срок, а Димътир Бербатов е загубил от Борислав Михайлов в честна битка.

Подобни статии

Top