Шампионско посрещане на Иван Петков и волейболистките (СНИМКИ И ВИДЕО)

Вижте какво споделиха Иван Петков и неговите „лъвици“ на летище София

Волейболистките от женския национален отбор на България се завърнаха у дома след тежко двудневно пътуване. Преходът от Лима (Перу), където нашите спечелиха чалъндж турнира и извоюваха място в Лигата на нациите, до София продължи близо 36 часа, но въпреки това националките ни излязоха усмихнати и щастливи от извоюваните победи.

А за златните ни момичета имаше подобаващо шампионско посрещане на летище „София“. Българска федерация по волейбол бе представена от генералния секретар Станислав Николов и членът на УС на БФВ Борислав Кьосев, които приветстваха момичетата и щаба. Те пък показаха спечеления трофей и позираха с щастливи лица.

Както винаги Националният фенклуб бе на линия, като представители на организацията посрещнаха момичетата с цветя и много пожелания за още бъдещи успехи. Много приятели и роднини също бяха сред посрещачите, като зорадваха състезателките със своето присъствие.

Специални букети за победителките имаше и от ВК Марица (Пловдив), като млади волейболистки от пловдивския клуб също посрещнаха националките и ги приветстваха.

Волейболистките ни излизат в почивка до 17-и юли, след което подновяват подготовка за Световното първенство 2018 в Япония.

Снимки: LAP.bg

Подобни статии

Top