Шеф Манчев и проф. Пламен Моллов обединяват усилия запроекта „Национално меню“

Проектът „Национално меню“ се реализира по инициатива на Министерството на туризма

Председателят на Асоциацията на професионалните готвачи /АПГ/ шеф Иван Манчев, който е уважаван ресторантьор, ТВ водещ и автор на кулинарни книги, проведе работна среща в Университета по хранителни технологии /УХТ/ по покана на ректора проф. Пламен Моллов.

Централен фокус в разговорите беше проектът „Национално меню”, който се реализира по инициатива на Министерството на туризма. За целта бе подписан и меморандум за сътрудничество между УХТ и АПГ, който ще даде възможност да бъдат адаптирани водещите световни практики както по отношение на образователния процес, така и при професионалната реализация на кадрите.

Шеф Манчев и ръководството на УХТ се обединиха около идеята, че е необходима промяна в обучението, както и за необходимостта бизнесът да участва в този процес.

1 2

Подобни статии

Top