Шеф на Словачко: Пловдив все още носи най-силните признаци на социализма

Спортният директор Величе Шумуликоски организира престоя на отбора, изказа се пренебрежително и за стадион „Локомотив“

Спортният директор на Словачко – Величе Шумуликоски, говори преди гостуването на Локомотив (Пловдив) от втория предварителен кръг на Лига на конференциите. Северномакедонецът бе в Пловдив преди няколко дни, за да организира гостуването на отбора.

Чехите ще летят с директен полет от Бърно до Пловдив, а тимът ще отседне в хотел близо до летището.

„Предпочетохме спокойствието и затова избрахме хотел, който да не е в центъра на града. Стадионът не е от най-модерните. Преживял съм редица такива неща в Русия. Говореха за изграждането на нова трибуна, но вероятно това е музика от много далечното бъдеще“, каза Шумуликоски.

„Пловдив все още носи най-силните признаци на социализма. Очаква ни много задушно време на мача. Броят на членовете на цялата делегация е точно определен от УЕФА. Имаме право на 55 души. Това е свързано с против епидемичните мерки.“

В Пловдив Шумуликоски вечеря с бившия си съотборник от националния отбор Ванчо Траянов.

„Ванчо игра в Пловдив почти през цялата си кариера. В момента все още работи за Локомотив. Дори не говорихме за техния отбор. Освен това се доверявам на нашите момчета и мисля, че те могат да отстранят Локомотив (Пловдив)“, каза още Величе Шумуликоски.

Подобни статии

Top