Шеф на стриптийз клуб в Пловдив обвинен в трафик на жени с цел проституция - DC news

Шеф на стриптийз клуб в Пловдив обвинен в трафик на жени с цел проституция

Едната от жертвите била 18-годишна дванайсетокласничка

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем и задържа 32-годишен мъж за трафик на хора с цел развратни действия, съобщиха от прокуратурата. Мъжът стопанисвал стриптийз клуб в центъра на Пловдив. Той набирал жените, едната от които 18-годишна ученичка в 12 клас, а другата – на 28 г., с цел използване за развратни действия чрез обещаване на облаги.

В ранните часове на 19 март 2023 г. в стриптийз клуб в центъра на гр. Пловдив, е била проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив по образувано досъдебно производство. На място е бил установен и задържан 32-годишният стопанин на заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени.

Установено е, че младият мъж бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работели като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения – кабинки в заведението. На 19 март 2023 г. в заведението се е намирало 18-годишното момиче.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността собственика на бара, извършени са претърсвания и изземвания в гр. Пловдив и гр. София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др. Сутеньорът е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Действията по разследването продължават.

Снимката е илюстративна: ПИК

Подобни статии

Top