Шефът на пловдивската полиция с почетен знак от министър Младен Маринов - DC news

Шефът на пловдивската полиция с почетен знак от министър Младен Маринов

Служители на пловдивската дирекция на МВР отличени за доказан висок професионализъм

Директорът на ОДМВР Пловдив ст. Комисар Йордан Рогачев е удостоен с почетен знак II степен от министър Младен Маринов. Отличието е по повод професионалния празник на МВР – 5 юли.

С награди от министерството са:

Началникът на отдел „Охранителна полиция“- комисар Виктор Празов – отличен с „Почетен знак“ на МВР – І степен, Началник отдел Криминална полиция- комисар Георги Ташев- удостоен с Почетен знак“ на МВР – ІІ степен.

С „Почетен знак“ на МВР – ІІІ степен е награден инспектор Славчо Алексиев – главен разследващ полицай в отдел „Разследване“. Инспекторите от отдел „Икономическа полиция“ – Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев са наградени с „Индивидуална парична награда“ .

За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник министър Стефан Балабанов с “Писмена похвала“ е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря.

В чест на професионалния празник на служителите на МВР от главния секретар с „Писмена похвала“ са наградени 28 от служителите на областна дирекция.

За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам. директор на ОДМВР Пловдив с „Писмена похвала“ са общо 220 служители.

Подобни статии

Top