Шест трика, с които ще завъртите главата на всеки мъж

Най-големият страх на жените е да не останат сами. Ясно е, че всяка жена търси силен мъж, които да я закриля, но в същото време да успява и да я разсмива – т.е. жените си търсят клоун – нинджа, с когото да свие гнездо.

Не си си мислете, че, за да откриете любовта всичко което ви е необходимо е само перфектна външност. Това дава разбира се помага, но за да завъртите главата на един мъж, може да си послужите с няколко изпитани психологически трик.

Тези шест трика ще ви помогнат да завъртите главата на всеки мъж – при това с лекота.

Бъди недостъпна

Всеки иска това, което не може да има. В началото бъди мила, забавна, чаровна и в момента, в който усетиш, че си го спечелила – изчезни! Ако си винаги на разположение, че загубиш стойността си. Но когато изчезнеш в момента, в който ви е най-приятно, ще го накараш да се замисли колко иска да си около него и колко му липсваш.

Гледай го в очите

Хората, които не са влюбени се гледат в очите между 30-60% от времето на разговора. Влюбените около 75% от времето. Затова гледай обекта на желанията си по-дълго и така можеш да изиграеш мозъка му. Продължителното вглеждане кара дланите ни да се потят, коремът ни да се свива и ускорява сърдечния ритъм – същите симптоми като при влюбването.

Фокусирай се

Когато двама души разговарят, вниманието им е насочено изцяло един към друг. Появата на трети събеседник веднага прекъсва връзката и разконцентрира вниманието. Затова, когато се появи трети човек меджу теб и желания мъж, остани фокусирана върху твоя човек. Това ще усили чувството за близост между вас и ще му подскаже подсъзнателно колко е важен за теб.

Физиология

Тренирай зениците си. Знаем, че е трудно, но е научно доказано, че зениците ни се разширяват, когато гледаме човек, когото обичаме. Другият човек автоматично реагира на физиологическо ниво, към разширените зеници. Научен трик. Практически е невъзможно да го постигнем по собствено желание.

Затова можем да приглушим светлината. Защо мислиш романтичните ресторанти са със слаба светлина? Тя кара зениците ни да се разширяват, освен това приглушената светлина прави чертите на лицето ни по-меки и изглеждаме по привлекателни.

Губи съзнателно

Няма как да накарате някого да се влюби във вас, ако го победите на Монополи например. Ако спечелите честно мъжът срещу вас ще се почувства унизен. Ако го изиграете, ще ви обвини в лъжа и желание за победа на всяка цена. Затова най-добрия вариант е съзнателно да изгубите, без да му го показвате, а след това го похвалете. Или ако играете с група от хора, загубете в самото начало, седнете до него и му предложете да играете заедно. Това ще ви сближи, особено, ако му помогнете да спечели.

Помоли за помощ

Измисли си нещо! В какво е добър? От какво разбира? Ток, дърводелство, счетоводство, коли. Важното е да го накараш да се почувства компетентен и полезен, сякаш имаш остра нужда именно от неговите умения. Всеки мъж ще се втурне да спаси девойката в беда и ще се направи на герой.

Изпробвайте тези трикове и със сигурност ще накарате мечтаната половинка да се влюби лудо във вас.

Подобни статии

Top