Шокиращи подробности за двойната смърт в Пловдив

Окръжна прокуратура – Пловдив

е започнала досъдебно производство за извършеното в Кючук Париж  убийство на 29-годишна жена, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата начин и настъпила впоследствие смърт на извършителя – съжителстващият с нея на семейни начала мъж на 32 години.

Вчера преди обед братът на 32-годишния Ради Енев получил позвъняване на мобилния си телефон от жената, с която последният съжителствал, но не могъл да отговори на обаждането. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, но тя не отговорила на повикванията.

Извънредно! Откриха два трупа в Кючука

Опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговорил.  Следобед , около  15,30 часа, той отишъл до апартамента, в който брат му живеел с 29- годишната Илияна и 13-месечната им дъщеря. Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната страна на бравата е поставен ключ.

От вътрешността на апартамента се чувал детски плач. Братът на Ради веднага потърсил ключар и когато майсторът дошъл, те отворили вратата, която била с тройно заключване.  При отваряне на входната врата, ключарят и братът на Ради видели труп на човек в стаята, разположена срещу вратата.

Братът се ориентирал по плача на детето къде се намира то и го взел. Двамата излезли от апартамента. В 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на І РУ при ОД на МВР – Пловдив, а в 16,10 ч. – и на телефон 112.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР – Пловдив, който посетил мястото на инцидента. Прозорците и балконските врати на апартамента били затворени. Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете.

Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на спешна помощ констатирал смъртта на мъжа и жената.

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, включителноогледи на местопроизшествие и разпити на свидетели. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на починалите се намира при близките им.

Разследването по случая продължава.

Подобни статии

Top