Шокиращо! Шофьор на линейка отказва да помогне при пренасянето на болен (ВИДЕО)

За арогантното поведение на шофьора на спешния екип сигнализира потребител в социалната мрежа

Случай на арогантно поведение на шофьор на линейка, който отказва да помогне на медика да премести пациента няколко стълби надолу до линейката бе разпространен чрез социалните мрежи, съобщи NOVA. От видеото става ясно, че водачът не иска да помогне да се пренесе възрастна жена до линейката и се държи нагло.

На запитване към здравното министерство оттам са заявили, че ръководител на спешния екип е лекарят и шофьорът на линейката трябва да го подпомага всячески.

Според лекарката, която е била на място, екипът бил повикан при пациентка, която била в безпомощно състояние и не можела сама да слезе до линейката. Докторката помолила съсед, който бил на място, докато обработва пациентката той да помоли шофьора да изкара носилката пред входа и да помогне за изкарването на пациентката.

„След малко съседът се върна и каза: Вашият шофьор отказва да дойде и да помага при носенето на пациента“. Аз излязох с едната от чантите и когато излязох видях, че носилката беше извадена, но те се караха помежду си – шофьорът и съседа“, разказа пред NOVA лекарката. 

1 2

Подобни статии

Top