Шоуто на Даниел Петканов пълен провал (СНИМКИ)

Лудият репортер разочарова феновете си

Шоуто „В играта с Дани Петканов” бе чакано с голяма надежда от феновете на Лудия репортер, които харесват неговите ексцентрични телевизионни изяви. Бившият участник в „Биг Брадър” привлече вниманието на зрителите още преди риалити предаването с нестандартните си анкети, солени смешки и предизвикателства, които не оставаха равнодушни зрителите в предаването „Часът на Милен Цветков”.

В собственото му шоу обаче няма и помен от онзи чаровник Дани, а основната причина за това са втръсналите гости, пише hotnews.bg.

Досега в предаването си той кани предимно съквартиранти, с които е делил един покрив в Брадъра и които и без това обикалят студио след студио.

Последният епизод на „В играта“ гостенка бе Джулиана Гани, която отново трябва само да показва сексапил.

В предаването с Миглена Каканашева-Мегз пък двамата с Петканов обсъждаха дишането на дизайнерката, което стана тема №1 още по време на риалитито и не казаха нищо ново, нито пък осигуриха някаква забава за зрителите.

Дани не пропусна да покани и Милен Цветков, който не е от ВИП съквартирантите на Петканов, но пък му е шефа.

Изтърканите теми и дошлите до гуша гости провалят бившия Луд репортер, който явно е твърде зает с останалите си ангажименти и снима предаването си пет за четири.

 

Подобни статии

Top