Щабът на Кобрата с официален протест до Атлетическата комисия в Калифорния

Това е Епизод 3 от филма „Империята отвръща на удара“, пише BulgariCA.com

Официален протест от щаба на Кубрат Пулев е бил изпратен до Атлетическата комисия на щата Калифорния срещу решението лицензът му да бъде прекратен на негова територия.

Това се случи миналата седмица заради оплакването от сексуално посегателство срещу него на репортерката Джени Равало, известна още като Джени Суши.

Новината е на изданието BulgariCa.com, което е за българите в американския щат и чийто главен редактор Евгени Веселинов следеше всяка стъпка на Кобрата по време на престоя му в Коста Меса за мача с Богдан Дину.

Сега пред изданието мениджърът Ивайло Гоцев, който работи с българския боксьор, разкрива, че официалното писмо е факт.

„Скоро текстът ще стане факт публично, така както направи Глория Олред, адвокатката на Равало“, сподели Гоцев пред изданието.

На 14-и май е изслушването пред комисията, а според импресариото дотогава от щаба на българина ще продължат активността си по случая.

Писмото е “3-та серия от филма “Империята отвръща на удара” на Пулеви и Сие, пише българското издание в САЩ.

„Първата бе снимката, която публикува Тервел Пулев в профила си във Фейсбук на “Кралицата на голото суши”, която купонясва в 6 сутринта във фоайето на хотела, където българските победители посрещаха гости цяла нощ след мачовете им.

Втора серия прерасна вече във видео с еротичния танц на Джени Суши в скута на човек от компанията на Пулев на купона след мача в хотела“, допълва медията.

Подобни статии

Top