Ще бъде ли изгонен Бруно Акрапович от „Лаута“? (ВИДЕО)

Собственикът Христо Крушарски, съветниците Сашо Станков и Чавдар Цветков, както и легендата Христо Бонев бистриха бъдещето на спешно заседание

Бруно Акрапович не бе уволнен като старши треньор на Локомотив (Пловдив) след вчерашната срамна загуба от Септември с 0:2.

Президентът на клуба Христо Крушарски събра на спешна среща след мача съветниците Александър Станков и Чавдар Цветков заедно легендата Христо Бонев. След близо час съвещание карето напусна „Лаута“, но никой от тях не пожела да каже нищо, съобщава „Марица“.

Направи впечатление, че за първи път Крушарски не застана открито в защита на Акрапович, при който „черно-белите“ записаха най-трагичните посещения на официални мачове. Не повече от 220 души бяха на „Лаута“ въпреки добрият старт с равен срещу Левски на „Герена“.

Самият Бруно Акрапович не изневери на нрава си и обяви, че оставал да се бори. Но дори и той призна, че вече отборът му няма шанс за първата шестица. Не е изключено обаче днес босненецът да бъде уволнен и при гостуването на Етър в неделя тимът да бъде воден от друг треньор.

Междувременно фенските страници в социалните мрежи избухнаха остро срещу Бруно Акрапович и клубното ръководство. Най-нежното обръщение към Акрапович бе „физкултурник“. Доста от феновете се усъмниха, че и в трите селекции, които направи, откакто пое Локо, са откровено комисионерски.

Подобни статии

Top