Ще се жени ли отново Анджелина Джоли?

Жълтите медии спрягат британски бизнесмен за новото ѝ увлечение

Покрай цялата драма с Харви Уайнстийн, Кевин Спейси и т.н. „сексуални хищници“, доста назад остана сапунената опера с Анджелина Джоли и Брад Пит в главните роли.

Според западните медии обаче Анджи има нов роман, при това не обикновено увлечение, а явно нещо доста по-сериозно. Заговори се и за сватба.

Според Hollywood Life, цитиран от Российская газета, женихът е някой си 40-годишен британски бизнесмен-филантроп, с когото са запознали Джоли общи приятели и който тя пази в строга тайна. Оказва се, че тя даже е сгодена за него.

Говори  се за сватба в Камбоджа

Нещо повече: годениците вече са набелязали детайлите на предстоящата сватба – тя ще се състои в националния парк на Камбоджа, където е „вторият дом“ на Анджелина, по будистки обичай. Камбоджи, Приемният син на Анджи вече е решил да бъде диджей на сватбеното тържество, където „тесен кръг близки приятели ще опитат традиционни местни храни“.

Медиите припомнят, че вече цяла година слухове приписват

на Пит и Джоли различни любовни увлечения, но нито едно от тях не се потвърди.

От друга страна, официалните информации, че Брад и Анджи се разделят, също бяха предшествани от слухове, разпространили се в „жълтите издания“ и посрещнати от читателите скептично.

Ако все пак последният слух – за сватбата на Джоли, се потвърди, новият брак ще бъде четвърти за красивата Анджелина и първи с човек, който не ѝ е колега от киното.

Всъщност Брад и Анджи все още не са фактически разведени.

Снимка:
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top