Сигнал за мъж, на когото му прилошало, затвори изборна секция в Асеновград

Пред секцията възрастен мъж се почувствал зле  и се наложило да бъде извикана линейка.

Изборна секция в ПГ „Свети Патриарх Евтимий“  прекъсна работа за няколко минути днес, когато в Асеноград се провежда втория тур за избор на кмет.

Пред секцията възрастен мъж се почувствал зле  и се наложило да бъде извикана линейка.“ Искаше да влезе и да гласува, но изведнъж кракът му се схава и започва да се изпотява. Веднага повикахме Бърза помощ„, разказа един от членовете на секцията. Сигналът към Спешна помощ  е подаденн около 10 часа сутринта.

На място мъжът е прегледан и откаран за изследвания в МБАЛ -Асеновград.

Иначе денят на балотажа в Асеновград започва нормално във всички 106 секции в Общината. До момента избирателната активност е двойно по-ниска в сравнение с първия тур на изборите за местно управление.

Едва 5, 75 % с право на глас са отишли до урните във всички секции в града до 10 часа. Това са 2482 избиратели. Общият брой на гласувалите в общината е 3582 души или 6, 68%.

От началото на изборния ден е подаден е само един сигнал в Общинската избирателна комисия. Той е от единия от кандидатите за кметове.

Според жалбата на различни места в града върху агитационни материали е залепен неправомерно изборният номер в бюлетината на опонента му. Сигналът е проверен и плакатите са премахнати.

 

Подобни статии

Top