Силата на 11.11 – промени живота си!

Сакралната дата 11.11- в настоящата година има специфично влияние, защото 2018 г.  е  с цифрова вибрация „11“.

Нашето внимание се повишава от повтарящите се цифри. В действителност те носят огромен енергиен потенциал. Единицата е цифров еквивалент на Слънцето, което господства в неделя.

Интересно съвпадение е , че 11.11. е в неделния ден, обясняват вибрацията на числата  нумеролозите Виктория Налбантова и Михаил Ковачев.

Единицата е ключ към новото. Повторенията символизират сериозни промени в живота, мисленето, тайните ни желания.

Време е да покажем нашата решителност, самостоятелност и мъжественост. Периодът се  отъждествява с повишаване на интуицията, вътрешния ни глас, човешкото прозрение.

Нумерологията събира цифрите по специфичен начин и така се получават сумарно трите

Господарски числа- 11-22-33, като имат чудесната възможност да властват заедно 24 часа в неделния ден.

Символите са – „Прозрение“ ; „Вулканична сила“ ; „Тържество на творческия темперамент“.

В комбинация тези цифри имат и кармично значение. Особено чувствителни ще са притежателите на тези Господарски числа, като: число на живота, число на името или число на годината.

Комбинацията засилва усета ни към кармичните закони, силата на вътрешния ни глас, пряката връзка с Вселената. Подсказва ни се верния за нас път.

Не на последно място е съвпадението с християнския празник  Св. Мина.  Да се помолим от сърце за нас самите и нашите близки.

Да се възползваме от силата на небесата и числата, с голям позитивизъм и чисти мисли, напътстват двамата нумеролози Виктория Налбантова и Михаил Ковачев.

Подобни статии

Top