Silentbet.com: „В Англия ще е най-натоварено с мачове около Коледа“

Тази Коледа ще бъде много различна за почитателите на английското първенство.

Коледните празници и традиции винаги са носили един много специален уют в домашната обстановка. Да си сред близки хора и да почиваш след дългата година е една приятна награда за всеки човек. Критиците биха казали, че подобна обстановка не може да се подобри повече, но те явно не са погледнали спортната програма около празниците. Тази година в спортния свят ще се водят някои от най-емблематичните и тежки сражения, а ако трябва да бъдем честни, запалянковците могат да сметнат коледните и новогодишните празници за много специален подарък.

Тази Коледа ще бъде много различна за почитателите на английското първенство. На 22 декември ще се направи генералната репетиция за коледните празници. Манчестър Юнайтед ще гостува на Уотфорд, а Челси ще се изправи срещу своя бивш треньор. Жозе Моуриньо ще се опита да развали коледните празници на така познатата „лондонска гордост“.

И докато си мислите, че два мача няма да ви изплашат особено, тогава се пригответе за футболната революция на 26 декември. Спортните двубои са подредени толкова сериозно, че в този ден ще бъде напълно невъзможно за футболния фен да се премести или да предаде контрола на телевизора.

Положението е наистина сериозно, защото през деня ще бъдат излъчени около 9 мача, а сред участниците в коледната битка ще забележите имена като Арсенал, Ливърпул, Евъртън, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и още много други. Само ден след Коледа ще можем да станем свидетели на грандиозно разместване на класирането в английското първенство. Логично е да помислите, че след такова масово спортно събитие ще има поне един ден за почивка и освежаване, но грешите!

Петък също не е пропуснат и тогава Манчестър Сити ще трябва да се разправи с вълците. С това достигаме футболното количество от 10 мача. Средностатистическият фен може да е напълно доволен, но не сме стигнали до 28 декември, когато програмата продължава да е натоварена. Тогава са подготвени още седем футболни сблъсъка като отново ще видим отбори като Евъртън, Астън Вила и Манчестър Юнайтед да се развихрят. Букмейкърите вече подготвят сериозни предложения за футболната коледна битка. Препоръчваме да се запознаете и с Palms Bet бонусите за още по-сериозни печалби и допълнителни възможности.

Добрите новини са, че на следващия ден ще има само 3 мача, но за жалост един от тях е Арсенал срещу Челси, което автоматично ще затрудни правенето на други планове извън спортните предавания. А на 1 януари ще трябва да сте на крак, защото има нова 9-ка в лицето на футболните срещи. Първенството на острова очевидно се опитва да подплати коледната атмосфера с още спорт. Подобна програма не може да стане по-съвършена.

Трябва да напомним, че боксовият ринг на Йокохама, Япония ще бъде зает от някои боксови срещи за титли. Почитателите на Кен Широ ще трябва да променят значително плановете си за последния работен ден или просто да намерят начин да видят и последната боксова среща по официалния спортен календар.

Футболните страсти от родното първенство продължават до 15 декември, но ако разгледаме по-старателно картата ще забележим, че декември е спортно натоварен месец, където всеки ден предлага нови и нови емоции. Подозираме, че много спортни фенове ще трябва да се извиняват на семействата си за футболната атмосфера, но такива футболни аномалии не се случват толкова често, а и до следващия футболен декември ще има цяла година.

Top