Син на известен предприемач и негов приятел със 100 лв. глоба, буйствали в заведение

Синът на известния в Пловдив строителен предприемач Христо Томов – Тома Томов, пак се прояви

По 100 лева глоба наложи Районният съд в Пловдив на двама младежи, които буйствали в заведение на ул. „Капитан Райчо“ във вторник вечерта. Единият е синът на строителния предприемач Христо Томов – Тома, пише „Монитор“.

Екшънът в заведението станал около 22,30 часа. Тома Томов и негов приятел- Георги Попечкин, чиято майка е данъчна служителка, посетили с компания заведението. Двамата били видимо превъзбудени и започнали да се заяждат с охраната в заведението. Малко по- късно насочили агресията си и към управителката на ресторанта. Тя им направила забележка, че смущават спокойствието на останалите посетители. След като персоналът на заведението не успял да тушира проблема, сигнализирал на органите на реда. Пристигнала полицейска патрулка и униформените задържали двамата мъже, които на 7 април т.г. са били изправени пред съда, за да понесат отговорност за хулиганската си проява.

Само преди дни Тома Томов бе арестуван в Пловдив с приятелката си.

24-годишният милионерски син се опитал да избяга от полицаи, които открили в колата му марихуана. Той си спретнал едночасова гонка с униформените в кв. „Кючук Париж“.

Когато поискали документите им за самоличност, младежите казали, че не носят и  се притеснили. Момичето се опитало да свие в ръката си плика и да го изхвърли. Момчето започнало да буйства, но отказало да изгаси автомобила. Форсирало автомобила и потеглил рязко към едното ченге.

Арестуваха сина на известен предприемач след гонка с полицията в Кючука

Единият от униформените е ударил ръката си в рамката на едното стъкло. В този момент колата тръгнала бясно и ударила служебната полицейска кола и отпрашило по ул. „Димитър Талев“. Последвала е едночасова гонка в район „Южен“ и кв. „Остромила“. Младежите оставили колата си до един от жилищните комплекси и побягнали. Полицаите ги настигнали и ги закопчали.

Пробите и на двамата за употреба на наркотици били положителни. В последните няколко седмици бяха арестувани други двама синове на известни бизнесмени. Синът на пловдивския бизнесмен Ангел Батаклиев попадна в ареста при опит за подкуп над полицай. Наследник на млекопреработвателно предприятие бе закопчан, тъй като караше с отнета от съда книжка, която обаче се оказа изненадващо в него.

Подобни статии

Top