Синът на Гонзо ще играе за Славия

Юношата на Левски беше в Локомотив (Пловдив), но си тръгна заедно с баща си от „Лаута“

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви любопитен трансфер. Става въпрос за нападателя Александър Иванов, който е син на „синята“ легенда Георги Иванов – Гонзо. Роденият на 29.09.1999 г. юноша на Левски до този момент беше в Локомотив (Пловдив).

„Преди Нова година разбрахте, че привлякохме сина на Хосе Мари Бакеро – Джон. Сега мога да разкрия, че и синът на Гонзо идва при нас, подписахме. Александър Иванов е нападател, надявам се да ни помогне в атаката. Момчето има качества“, каза Стефанов пред БЛИЦ.

„Андреа Христов вече е футболист на Козенца. Продадохме го, сумата не е важна, доволни сме. Андреа ще подпише договора си в близките дни, тъй като досега беше на ваканция в Занзибар. В бизнеса е като в секса – трябва и двете страни да бъдат доволни. Ако има оферти, които ни задоволяват, бихме продали и други наши играчи. За Светослав Вуцов има интерес, но нищо конкретно като предложение към момента“, продължи босът на Славия.

„За 2022 година си пожелавам здраве – на мен и близките ми, както и на момчетата. Не трябва да сме алчни. С какво ще запомня 2021 г.? С многото скандали, изборите, ковид. Не беше приятна година, но това е животът. Трябва да се борим, да не чакаме нищо на готово. Аз също минах пред коронавируса, и то никак не леко. Радвам се, че успях да го преодолея“, коментира още Стефанов.

„И този сезон шампион ще е Лудогорец, така ги виждам нещата. Да, представиха се незадоволително есента, но ще си вземат бележка и ще се стегнат. ЦСКА също има шанс, ще видим. От тези шампионски опити забравяме за националния отбор и юношеските гарнитури. Лудогорец и ЦСКА се напълниха с чужденци, българските футболисти остават на заден план. Срам и резил, не харесвам такива шампиони“, отсече Стефанов.

Подобни статии

Top