Синът на Тина Търнър се самоуби

Първородният син на легендарната Тина Търнър, Крейг Търнър, се е самоубил в дома си в Калифорния

Наследникът на певицата беше на 59-годишна възраст и е отнел живота си, като изстрелял куршум в главата си. Разследващите са сигурни, че става дума за самоубийство, въпреки че аутопсията все още не е завършена.

Тина става майка за първи път, когато е само на 18 г. Тогава тя е лудо влюбена в саксофониста Реймънд Хил, но любовта им не трае дълго. По-късно звездната певица среща Айк Търнър, който осиновява сина ú и до края на живота си Крейг носи фамилията на Айк.

Отношенията между Крейг и Тина винаги са били сложни.

До момента на смъртта си той не е бил женен и няма деца, а майка му все още не е направила изявление за трагичната новина. Тина няколко пъти е споделяла в интервюта, че Крейг е бил изключително чувствително дете и е преживявал много тежко моментите, в които Айк я е насилвал. Певицата веднъж разкрива пред Опра:

„Айк ме биеше в спалнята ни, а аз го умолявах да спре. В този момент Крейг почука на вратата и звучеше много притеснен. Той попита дали съм добре. Беше ужасно, не исках децата ни да чуват, че се караме и че Айк ме бие.“

Но Тина не търпи още дълго агресивното отношение на съпруга си и веднага щом Крейг завършва училище тя го напуска. И въпреки че славата ú започва, благодарение на съюза си с Айк, тя събира смелост и прекратява отношенията си с него, имайки единствено 36 цента в джоба си.

През 1994 г. обаче съдбата ú се усмихва и Тина среща любовта в лицето на музикалния продуцент Ъруин Бах, за когото се омъжва през 2013 г. И до днес тя е щастлива с него, а синът ú Айк Търнър младши я обвинява, че напълно е загърбила предишното си семейство. Освен това, той разкрива, че заедно с другите си братя са отгледани от домашни помощници, тъй като Тина и баща им непрестанно са отсъствали от вкъщи. Певицата има общо 4 деца – първородния ú син Крейг и Рони, който е само две години по-млад от брат си и е единственото ú общо дете с Айк. Тя осиновява двамата синове на Търнър от предишния му брак – Айк Търнър младши и Майкъл.

Източник: woman.bg

Подобни статии

Top