„Сини“ фенове в масов бой с тези на Краковия и Аякс (ВИДЕО)

Привържениците на Левски изненадани в гръб на уличка със заведения в Братислава, има 80 арестувани

Привърженици на българския Левски са участвали в сериозен бой в центъра на словашката столица Братислава срещу фенове на Краковия (Краков) и Аякс (Амстердам).

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

In Bratislava, Cracovia Krakow + Ajax vs. Levski Sofia

Публикация, споделена от správce3 (@hooligans.cz) на

„Сините” привърженици са седнали в центъра на града, след което са се случили вандалските прояви в Братислава. На видеото се вижда как започват да летят столове от кафенетата, както и да се трошат прозорци. На видеото се вижда как един от феновете бива налаган със стол в гърба на няколко пъти, след като стои беззащитно.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

In Bratislava, Cracovia Krakow + Ajax vs. Levski Sofia

Публикация, споделена от správce3 (@hooligans.cz) на

Полският Краковия играе в четвъртък срещу Дунайска Стреда, чийто стадион се намира на 47 километра от Братислава, докато Левски ще мери сили с Ружомберок, което е на 264 километра от столицата.

Полицията в Братислава обяви, че задържаните са 80, но не пожела да даде повече подробности за инцидента, както и от каква националност са арестуваните. Тече разследване, а детайли от него ще бъдат изнесени на специален брифинг в четвъртък сутринта.

Според информации от Словакия, има и множество ранени, които са откарани из местните болници, но за радост се касае само за повърхностни рани. Огромната част от спрените по болниците са поляци и холандци, чиито наранявания са предимно спукани глави.

Вече е ясно, че няма сериозно ранени привърженици на българския тим, а 30 от задържаните вече са освободени.

Подобни статии

Top