„Сини родопчани“ зарадваха над 100 семейства за Коледа (СНИМКИ)

Феновете на Левски дариха хранителни продукти на 107 семейства и самотно живеещи хора

Феновете на Левски продължават благотворителните си акции преди наближаващите празници.

Този път „Сини родопчани“ зарадваха предколедно 107 семейства и самотни възрастни от различни населени места в Родопите.

„Синя Коледа 2 на Сини Родопчани! Тази година Левски стана на 107 години, затова решихме да дарим хранителни продукти на 107 семейства и самотно живеещи хора. Условията бяха зимни, снегът и студът доста, но в сърцата ни е топло защото в насълзените очи на тези хора видяхме не просто благодарност, а и надежда! Благодарим на кметовете на селата Търън, Еленска, Река, Требище, Момчиловци, Соколовци, Кутела, Виево, Тикале и Подвис, помощта им днес беше безценна и благодарение на тях успяхме да достигнем до много хора в нужда.

След няколко дни е Коледа, радваме се, че 107 български семейства ще посрещнат празниците малко по-спокойни и усмихнати! Благодарност към всички Сини Родопчани (и не само), които дариха средства за да можем за втора година да осъществим тази чудесна инициатива! Бъдете здрави! Весели празници и САМО ЛЕВСКИ!”, написаха от организацията на страницата си във Фейсбук.

Подобни статии

Top