Синя Луна в края на март, ето какво ни очаква

Второто пълнолуние в един месец поетично се нарича „Синя луна“.

В названието няма кой знае какъв смисъл – по този начин астролозите са се опитали само да подчертаят уникалността на това явление, което е сравнително рядко. Както е известно, то се случва веднъж на три години. Втората пълна луна за този месец ще бъде на 31 март.

Ето какви са особеностите на „Синята луна“ в края на този месец:

Второто пълнолуние настъпва точно в 15:38 ч. на 31 март. В този ден луната ще се намира в съзвездието Везни, което ще се отрази положително на вашата продуктивност и вътрешна енергия. Но в този период астролозите не съветват да се претоварвате с работа, тъй като по време на пълнолуние преумората може да се отрази крайно негативно на състоянието ви.

При пълнолуние не се препоръчва да се пристъпва към нови дела, без да завършите старите. По-добре се опитайте да преосмислите живота си и да съставите план за действие в бъдеще. Възможно е в този ден враговете и съперниците ви да се опитат да ви попречат да се приближите към целта си. Все пак самообладанието и търпението ще ви помогнат да избегнете натиска от страна на околните. В този период у някои хора вземат превес негативните емоции, които могат да доведат до безпочвени конфликти. Старайте се да не се поддавате на провокациите на околните, а и сами не предизвиквайте скандали.

Лекарите твърдят, че в периода на пълнолунието пациентите им често се оплакват от влошаване на физическото и емоционално състояние. Астролозите пък не отричат, че енергията на пълната Луна е най-вече отрицателна и негативното влияние на нощното светило наистина може да се отрази на здравето на хората. Най-често се проявяват хроничните заболявания, особено ако става дума за болни, страдащи от сърдечно-съдови болести. Ако се почувствате по-зле, непременно се обърнете към специалист.

Как Синята Луна ще повлияе на живота на хората?

Синята Луна е рядко явление, затова е нормално в този период да има както незначителни изменения, така и сериозни промени. Астролозите уверяват, че в този момент всеки от нас трябва да бъде нащрек, за да избегне неприятностите и да не пропусне важните неща.

В този ден Луната ще се намира във Везни, заради което много от нас ще се нуждаят от хармония и ще се постараят да намерят баланс между всички сфери в живота. Това означава, че ще можете да планирате правилно деня си, отделяйки необходимото време и на работата, и на близките ви.

По време на пълнолунието обаче астролозите не препоръчват да пристъпвате към активни действия, но от този момент нататък ще имате възможност да започнете живота си начисто. Преди всичко си направете подробен план на това, което искате да направите в бъдеще. Не бързайте да пристъпвате към реализация на целите си, особено ако все още не сте обмислили как да ги постигнете правилно.

1 2

Подобни статии

Top