Сираков: Левски с нов треньор до седмица, Тодоров остава на "Герена" (ВИДЕО) - DC news

Сираков: Левски с нов треньор до седмица, Тодоров остава на „Герена“ (ВИДЕО)

Очаква се Славиша Стоянович да подпише договор в петък

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков заяви, че „сините“ ще имат нов старши треньор следващата седмица. Босът на „сините” каза, че вече има принципна договорка със специалист, но добави, че има все още няколко детайли, които да се доуточнят, но е много вероятно другата сряда да бъде първата тренировка на новия щаб.

„Георги Тодоров се отзова без никакви условия, само за да помогне на любимия си клуб и на мен лично. 16 души бяха напуснали за последните няколко месеца и е нормално да има спадове. Това на практика е нов отбор. На Гошо му дойде малко в повече. Той ще остане на работа в клуба и ще бъде близо до отбора. Аз му благодаря за това, което свърши“, сподели босът на „сините“.

„В Разград ще бъдем водени от помощник треньорите, другата седмица Левски ще има нов треньор. Не ме питайте кой ще бъде той. Водил съм разговори. Постигнали сме съгласие, но има дребни детайли за уточняване. Много е вероятно другият вторник, или по-точно сряда да води тренировката на отбора”, каза още Сираков.

Според информациите основен претендент за поста на „Герена“ е Славиша Стоянович. Очаква се след като преговорите приключат успешно, той да подпише договор този петък.

„Сините“ вече започнаха подготовката си за мача с Лудогорец в 11 кръг на Първа лига. Срещата в Разград е на 1 ноември от 19:15 часа. Те със сигурност ще бъдат без бразилеца Паулиньо, който получи контузия в глезена при загубата у дома с 1:2 от Черно море.

 

Подобни статии

Top