Сираков: Ние няма да дойдем 50 човека, ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко (ВИДЕО) - DC news

Сираков: Ние няма да дойдем 50 човека, ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко (ВИДЕО)

Станимир Стоилов остава начело на Левски заради феновете, но не му харесва нито управленето на клуба, нито съдийството

Съдийската комисия е една абсолютна смрад и клоака, която трябва да бъде изчистена. Това заяви за Съдийската комисия на БФС собственикът на Левски Наско Сираков на днешната специална пресконференция.

„Ние няма да дойдем 50 човека, ние ще дойдем 20 000 и ще изметем всичко. Това всичко е за пореден път. Провокират ни играчите по цели мачове. 100-процентова дузпа за нас, изобщо не го гледат ВАР. На Хосе Кордоба не му вдигат два картона за неправилно дишане, а за правилно. Ясно е, че е заради мача с ЦСКА. Не ме интересува дали унгарци или китайци ще управляват тази комисия – българският футбол трябва да се оправи. Ще дойдем 20 000. Камък върху камък няма да остане”, заплаши Сираков.

Старши треньорът Станимир Стоилов обяви, че остава в клуба заради феновете, но изрази и недоволството си от управлението на клуба.

„Много пъти казах, че не съм се върнал в българския футбола, а в Левски. Това ми бе изказваното на стълбичката – започна Стоилов. – Няма да напусна на Левкси най-вече, защото привържениците не го оставят и аз няма да ги оставям тях. Бях доволен от представянето на отбора, от Левски, не коментирам победа или загуба. Отбор, който ни накара да се гордеем и радваме. Аз не искам да коментирам съдиите, но не разбрах защо Хосе беше изгонен. Това е вече поредица от срещи, нека те си коментират глупостите.

Съжалявам, че си изпуснах нервите, въпреки че имаше провокативно поведение от противниците към наши футболисти. Опитваме се да учим да се държат добре, за тях противник и съдия не съществуват, съществува само добрата игра. Мисля, че бях толкова тъжен, защото ще пропусна следващия мач, което е най-негативното нещо, което се случва, но не успях да издържа на хилядите неща, които се събраха в последно време”, заяви Мъри.

„Не ми харесва управлението и трябва да го подбрим. Няма да ви казвам, че всичко е наред, нищо не е наред. Не мога да лъжа хората, дойдох, за да казвам истината и това ще е докрая. Една от причините да си изкарам нервите е може би това. Има хиляди неща, които трбява да се изчистят и да се оправи клуба – спонсори, ръководство. Не усещам достатъчно доверие в начина на моята работа, това е истината. Единствената битка, която мога да загубая е на терена, но битка за истината в Левски няма да загубя скоро. Когато се създава напрежение, никога не е добре”, добави треньорът.

Подобни статии

Top