Скандал между тримата лидери в националния по плуване!

Антъни Иванов обвини своите колеги Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров, че се скатават и че нищо няма да се промени, че всички са пили от чашките, ето какво му отговориха те

Допинг скандалът в плуването доведе до остро покачване на напрежението и дрязги между лидерите на националния отбор. От двете страни на барикадата застанаха 8-ият на световно първенство Антъни Иванов и новоизгряващите звезди Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров, и тримата спечелили квоти за олимпийските игри в Токио през това лято.

Както е известно, Антъни Иванов заяви, че повече няма да стъпи на лагер на националния отбор, докато това ръководство на Българската федерация по плуване и треньорският щаб не подадат оставки. До момента обаче това не се е случило, а вчера Управителният съвет на централата гласува доверие на главния мениджър на националния отбор Кристиян Минковски и лекаря Любомир Петров. В същото време националите се явиха на лагера на представителния тим на плувния комплекс “Дианабад” и започнаха подготовка за предстоящото европейско първенство.

Всичко това накара Антъни Иванов, който учи и тренира в САЩ, да избухне в социалните мрежи.

“Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някой хора, които си мълчат и се крият защото ги е страх. Няма как да бъдеш голям спортист ако не си голям човек. Да се крият на Дианабад и това е. От тук нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой подготвял се по тези лагери няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по темата”, написа Антъни Иванов във “Фейсбук”.

Очевидно припознали се в тези негови думи, другите двама с олимпийски квоти Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров му отговориха:

“Кой се крие смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен ще чакам като си дойдеш да ми го кажеш в очите!”, написа Миладинов.

“От какво се крием ,не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!”, написа и Лефтеров./Sportal.bg

Подобни статии

Top