Скандал! Съпругата на Ваня Джаферович раздава правосъдие на пътя! (ВИДЕО)

Евгения нападна майка, която ѝ направила забележка, освободена е под гаранция и ще отговаря за лека телесна повреда при хулиганство

Евгения – жената на бившия футболист на Берое и Локомотив (Сф) Ваня Джаферович, се забърка в скандал в центъра на София. Тя нападна друга жена пред 8-годишния ѝ син заради направена забележка.

Евгения бе задържана и разпитана в Пето Районно управление след проявена агресия на пътя, информира „Монитор“.  Тя вече е освободена срещу парична гаранция от 1000 лв., след като ѝ беше повдигнато обвинение по чл. 131 от НК – причиняване на лека телесна повреда при хулиганство.

Инцидентът се е случил насред центъра на София минути преди 8 часа сутринта. Пострадалата жена возила в колата си 9-годишния си син към училище, когато стига до столичната улица „Дунав“ малко след кръстовището с бул. „княз Александър Дондуков“. В този момент от съседна сграда излязла Евгения, която водела двете си деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата на возилото и в нарушение на Закона за движение по пътищата започнала да качва децата от страната на пътното платно.

„Колата беше спряна малко след кръстовището с голям булевард, а улицата е със сериозен наклон. Като видях, че жената грубо нарушава закона, качвайки децата от непозволената страна, й свирнах. Тя реагира много остро – с псувни и обидни думи и се разкрещя, че е с деца. Аз й казах, че като е с деца по закон е длъжна да качва в колата от другата страна. Тогава тя стана много агресивна – започна да рита колата ми, а след това отвори пасажерската врата и ме удари в лицето и ръката пред очите на сина ми, който изпадна в шок“, разказа пострадалата Наталия Радославова, която е журналист в „Монитор“.

Подобни статии

Top