Скандалът между Боби Димитров и шефовете на Ботев се разраства - DC news

Скандалът между Боби Димитров и шефовете на Ботев се разраства

„Жълто-черният“ клуб излезе с официална позиция забрани достъпа за бившия голмайстор на „Колежа“, той отговори и даде няколко безплатни съвета, включи се и Даниел Серехидо

Скандалът между бившият футболист, голмайстор и управленски кадър на Ботев (Пловдив) и настоящите шефове на клуба се разраства.

Боби отправи критики към управлението на клуба и детско-юношеската школа, посочи предишните начинания в света на спорта на руския бизнесмен Антон Зингаревич като фалирали, както и заяви, че биографията на главния методист на ДЮШ и настоящ наставник на дублиращия тим Даниел Коен е доста различна от реалната.

За капак Димитров написа на профила си във Фейсбук, че строителният бос Илиян Филипов го е „посъветвал“ да спре да се занимава в делата в клуба, защото може да има проблеми с „Лудата банда“.

Днес ръководството на „жълто-черните“ излезе с официална позиция, в която заклейми Борислав Димитров и обяви, че хора като него нямат място на бул. „Източен“ 10.

„ПФК Ботев изказва възмущението си от атаката срещу собственика, легенди и служители на Клуба!

Нашият клуб винаги се е гордял със своите велики футболисти, прославили града и клуба в Европа.

Футболисти, играли при велики победи над Барселона и Байерн Мюнхен, носили с чест „жълто-черната“ фланелка.

Заради такива легенди нашият дом стадион – „Христо Ботев“, винаги е бил препълнен и е носил радост на хиляди пловдивчани.

Не прави чест на Борислав Димитров, който не е постигнал и частица от успехите на нашите легенди, да се опитва да омаловажи техния труд и принос за клуба.

Още повече, че опитът за атака е продиктуван от комерсиални цели!

Такива лица, които се опитват да трупат слава на гърба на клуба, нямат място в нашия дом на бул. Източен 10.“.

Отговорът на Борислав Димитров не закъсня. Коментар по него даде и бившият изпълнителен директор Даниел Серехидо.

1. Никога не съм оспорвал постигнатото от футболистите Трифон Пачев и Атанас Пашев.Истински легенди на клуба без никакво съмнение,а щом са доволни от резултатите на школата и втория отбор….това вече е друг въпрос.

2. Не получавам отговор за биографията на „легендата“ на израелския футбол Даниел Коен.

2. Комерсиалните ми интереси…..тук вече не знам какво да отговоря.

Ще си позволя да дам и няколко БЕЗПЛАТНИ съвета.

Никой не може да отрече,че собственика дойде в труден момент и стабилизира клуба.Никой не може да отрече спечелените медали-респект.Остава усещането обаче,че още не са разбрали в какъв клуб са дошли,това не е нито Виста,нито Фрамад Амагер. Колкото по бързо осъзнаят,че Ботев го е имало и преди тях,че е клуб със собствена идентичност,богата история и страхотни фенове ,толкова по бързо ще имат шанса същите тези фенове ще ги препознаят като техния отбор и стадиона ще е пълен не само на дербитата.

Хората в това число и аз, искат правилно подбран отбор с 5-6 качествени БЪЛГАРИ ,в добавка 3-4 наистина класни чужденци които да правят разликата,и към тях да бъдат добавени 5-6 талантливи български момчета и толкова млади чужденци(от настоящите има с добър потенциал). Направете това и феновете ще са доволни и бизнес проекта ще е много по лесно осъществим.

Направите ли това,а то ще се усети когато всички преди мача скандират имената на футболистите и след мач ги поздравяват дори и при загуба значи сте успели г-н Зингаревич.

Направете го и ще съм първият,който публично ще ви поздрави.“

Даниел Серехидо пък коментира, че шефовете на клуба продължават да се държат като обидени деца:

„PR-ът на клуба е уникален къщо като Борда на директорите. Това вероятно е, защото те са абсолютно същите като хора. Те си играят с Ботев като играчка не само на футболния терен, но и в публичното пространство, използват медийните инструменти на клуба за болните си цели.

Те използваха клуба и за оръжие срещу мен, но без особено добри резултати.

Да кажеш, че бивш футболист на клуба не е „добре дошъл“ на стадиона – каквото и да е казал, това e истинско хулиганство.

Може би, на тях трябва да им бъде припомнено, че онези, които публикуват техните глупости в сайта на клуба, не са тези, които са дали парите за построяването на стадиона. Така че те нямат никакво право да казват кой може или не може да го посещава една общинска собственост. Също така е много добре известно, че законноста е нещо, което те не биха искали да оспорват.

Също така, забавно е да чета как неуспешни хора във всичко, с което са се захващали, използват израза „липса на успехи“ като аргумент срещу каквато и да е критика.

Поредното детско изпълнение.“

Подобни статии

Top