Скандали на срещата на върха в Локомотив (Пловдив)

Георги Иванов-Гонзо обвинен, че е закъснял да отложи мача с Локо (Сф), той пък критикувал треньорското ръководство, документи бавят картотеката на Жан Пол

Ръководството на Локомотив (Пловдив) се събра на съвещание на “Лаута” вчера, пише “Мач Телеграф”. На сбирката бяха обсъдени както организационни въпроси преди домакинството на Копенхаген в Лига на конференциите, така и причините за поражението от Локо (София) в неделя. Оказа се, че спортният директор Георги Иванов е закъснял да задвижи процедурата по отлагането на шампионатния мач с новака в efbet Лига между победоносния реванш със Словачко и първата среща с Копенхаген.

Желанието на треньорския щаб е било тимът да получи повече време за възстановяване и подготовка. Преди време Христо Крушарски заяви, че неговият отбор няма да мрънка и ще спазва програмата, но след второто поражение в първенството бе отложен двубоят с Пирин, който трябваше да се играе идния понеделник. Така “смърфовете” ще могат да планират оптимално своята подготовка за двете срещи с Копенхаген.

На обвиненията, че не е поискал отлагане на двубоя с Локо (София), Георги Иванов е отговорил с критики към треньорския щаб. Христо Крушарски обаче е категоричен в подкрепата си за Александър Тунчев и е твърдо на негова страна.

В същото време стана ясно, че Локомотив (Пловдив) все още не е получил необходимите бележки, че бившите клубове на канадският нападател Жан Пол нямат финансови претенции към него. Това на този етап това бави официалното представяне на играча.

Гонзо вече е постигнал разбирателство с агента на играча Кофе Бабоне.

От Локомотив ще успят да картотекират френския халф Венсан Марсел за мачовете с Копенхаген от Лига на конференциите.

Подобни статии

Top