Славчо Атанасов официално влиза в битката за кмет на Пловдив, предлага обществен договор на пловдивчани

НФСБ и ВМРО-БНД издигнаха официално кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив.

Това стана днес по време на нарочна пресконференция в града под тепетата, на която присъстваха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, зам.-председателите на партията Борис Ячев и Валентин Касабов, зам.-председателят на ВМРО-БНД Искрен Веселинов и регионалните координатори на двете патриотични партии Костадин Гаров и Александър Сиди.

Атанасов е най-разпознаваемата фигура в Парламентарната група на „Обединените патриоти“, според лидера на НФСБ Валери Симеонов. Твърдението на Симеонов е заради активната позиция на Славчо Атанасов  и законопроектите, които успя да прокара  като депутат.

„По този начин ние правим първата крачка към местните избори, с първата обединена, единна кандидатура“, подчерта Симеонов.

Зам.-председателят на ВМРО-БНД Искрен Веселинов  пък каза, че за него и ВМРО било чест да подкрепят Атанасов. „Колкото пъти съм бил в Пловдив, винаги съм се удивлявал от широката подкрепа и доверието, което Славчо Атанасов има от всякакъв вид хора, различни социални групи и общности. Мисля, че неговата задача е да обедини пловдивчани, в името на бъдещето на Пловдив“, посочи Веселинов.

Славчо Атанасов: Само обединени може да имаме успех в Пловдив!

От своя страна кандидатът за кмет на града Славчо Атанасов  предложи на гражданите на Пловдив обществен договор със 17 точки. 

1 2

Подобни статии

Top