Слави Трифонов прави и телевизия, и политически проект

Телевизията стартира след 15 септември

Телевизионен продукт, който ще се нарича „Седем осми“ и политически проект с името „Няма такава държава“ създава Слави Трифонов. Това обяви шоуменът в края на последното си шоу в ефира на bTV.

Трифонов съобщи, че самостоятелният му телевизионен проект ще стартира след 15 септември и призова зрителите да го намерят.

„Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на несвободен и напускаме bTV. Благодарни сме на bTV, на всички мениджъри и най-вече на всички служители. За нас шоуто беше страхотно 19-годишно преживяване, но пред сигурността на сегашната обстановка, ние избираме несигурността на свободата“, каза Слави и допълни, че тв продуктът му ще си има и девиз: „Силата е в истината“.

А след това обяви и политическия си проект.

Шоуменът припомни, че той и екипът му инициираха през 2016 година референдум за мажоритарно избиране на депутатите, въвеждане на задължително гласуване и държавна субсидия от 1 лв. за партиите. Той добави, че на референдума гласуваха 3,5 млн. българи и посочи, че политическата класа се е подиграла с волята на народа, тъй като не са уважили резултата от допитването.

„Политичесакта класа се направи, че този референдум не е съществувал и се подигра с нас, с българските граждани. Че кога са гласували толкова много хора за някакви партии? И волята на гласувалите на референдума българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че референдумът беше успешен. Доказахме в съда, че ЦИК е нарушила закона и е отчела много повече от онези липсващи 12 хиляди гласа. След това Народното събрание също наруши закона, който само бе приело и отказа да разгледа резултата от референдума“, каза Трифонов.

Той посочи, че политическият му проект ще носи името „Няма такава държава“. „Чрез него по законен начин всички решения на референдума ще бъдат превърнати в закон“, заключи Слави и завърши с традиционния си поздрав към аудиторията: „Уважаеми зрители, за мен беше чест!“.

Снимка: bTV

Подобни статии

Top