Славия иска да открадне Анте Аралица

На „Лаута“ готови да се разделят с хърватина срещу 500 хиляди евро, очакват завръщането на Джордан Греъм от Уулвърхептън

В Локомотив (Пловдив) са полу­чили информация, че Славия проявява сериозен интерес към Анте Аралица. Нещо повече, на „Лаута“ знаят, че „белите“ са потър­сили неформален контакт с хърватина чрез един от лиде­рите в своя състав. Той е обяснил на на­падателя, че ако Бруно Акрапович реши да го освободи, те са готови да го вземат.

Героят с асистенцията от финала за Купата срещу Ботев загуби титулярното си място през тази есен за сметка Ален Ожболт. Въпреки това треньорският щаб е имал разго­вори с Аралица и са му обяснили, че държат той да спаз­ва по-добре тактическите указания, ако иска да играе.

Анте обаче на този етап твърдо влиза в пла­новете на Локомотив и от клуба обявиха пред „Меридиан Мач“, че ако някой иска да го вземе, трябва да влезе в официално прегово­ри. Цената, която „смърфовете“ поста­вят на Аралица е 500 000 евро.

Очакванията са през зимата на „Лау­та“ да се върне и Джордан Греъм от Уулвърхептън, но той ще се конкурира при равни условия с нас­тоящите нападатели.

Подобни статии

Top