Славия привлече Крис Добрев - DC news

Славия привлече Крис Добрев

Разпродажбата продължава – талантът продаден на „белите“, голаджията Атанас Илиев вече е в Италия

Славия привлече младия нападател на Ботев (Пловдив) Кристиан Добрев, съобщи агенция Блиц. Сделката е била финализирана снощи, а за нея потвърди босът на „белите“ Венцеслав Стефанов.

„Да, така е. Привлякохме Добрев. Той е младо момче и има огромен потенциал. Знаете, че преди време беше в Порто, но заради контузия не успя да се наложи там. Вярвам, че сега ще го направи в Славия“, коментира президентът на най-стария столичен клуб.

„Радвам се, че нещата при нас вървят добре. Златомир Загорчич продължава да доказва, че е качествен треньор. Дали да очакваме нови трансфери при нас? Всичко е възможно…“, добави Венци Стефанов.

Кристиан Добрев е роден на 27 април 2001 година в Бургас. Юноша на Нефтохимик. В мъжкия футбол е играл само за Ботев (Пловдив). През сезон 2019/20 беше преотстъпен на втория отбор на Порто.

В същото време голмайсторът Атанас Илиев пристигна в Италия късно снощи. Той кацна в Рим, а оттам бе откаран до Асколи, където днес ще премине медицински прегледи. Ако всичко е наред нападателят ще подпише договор за 2+1 години, а в касата на Ботев ще влязат около 400 хиляди евро.

Подобни статии

Top