След 18 спонтанни аборта, 48-годишна жена стана майка (СНИМКИ)

Луиза Варнефорд от Великобритания е преживяла 18 спонтанни аборта след многобройни процедури по ин витро, за които е похарчила над 80 000 британски лири. Въпреки това, жената в крайна сметка успява да стане майка на мъжка рожба.

Луиза ражда Умиля на 48 години. Майката се запознава със съпруга си Марк през 1999 година. Тогава тя разбира, че именно с него иска да създаде семейство. Впоследствие става ясно, че мъжът си е направил вазектомия.

Луиза обаче решава да не изоставя Марк, а да се подложи на инвитро. За нейно голямо нещастие, огромният брой опити завършвали винаги с неуспех. Жената така и не успявала да забременее.

„Това бе най-ужасното изпитание в живота ми“, споделя Луиза.

В крайна сметка обаче, чудото се случило. Когато Луиза чула от лекарите дългоочаквана новина, че е заченала успешно, радостта ú нямала край.

37 седмици по-късно, през юни 2016 година на бял свят се появява и Уилям.

Жената обяснява, че за нея няма значение това, че е на 48 години. Тя и съпругът ú били готови да продължават с опитите до 50-годишна възраст.

Днес Луиза е щастлива и споделя своята история, за да вдъхнови и другите жени, които се опитват да забременеят.

„Въпреки спонтанните аборти и всички трудности, ние сбъднахме нашата мечта, вече си имаме дете“, споделя радостно жената.

Източник: „Блиц“

Подобни статии

Top