Служителките от сектор регистрация и пререгистрация на МПС в Пазарджик под карантина

Звеното няма да работи днес, съобщиха от местната полиция

Звеното за регистрация, пререгистрация, бракуване или спиране на МПС в сектор „Пътна полиция“ на ОДМВР-Пазарджик няма да обслужва граждани.

Това се налага поради констатирана положителна проба за коронавирусна инфекция при една от служителките на гише за прием и обработка на документи. Тя и нейните колежки са поставени под карантина, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пазарджик.

Жените са в добро общо здравословно състояние и са поставени под наблюдение на лекар от Медицинската служба на ОДМВР и личните им лекари. Днес ще бъде извършена щателна дезинфекция на помещенията. След изтичане на 24-часовия период след дезинфекцията звеното ще бъде отворено и ще продължи да предоставя услуги на граждани. Останалите звена в сектор „Пътна полиция“, свързани с административно-наказателна дейност, приемане на заявления за издаване и връчване на готови свидетелства за управление на МПС работят с нормално работно време и приемат граждани.

Следи се за здравословното състояние на всички карантинирани служители от звената на „БДС“ и „Пътна полиция“, а ръководството на дирекцията е в постоянен контакт с РЗИ-Пазарджик.

Подобни статии

Top