Снимка с олио на лизинг разбуни социалните мрежи, битки в пловдивските хипермаркети - DC news

Снимка с олио на лизинг разбуни социалните мрежи, битки в пловдивските хипермаркети

Разграбиха за минути промоционално олио в пловдивски хипермаркет

Снимка на депутата от „Възраждане“ Цончо Ганев разбуни социалните мрежи. Фотосът е на обявено на лизинг олио в софийски магазин. Мазната течност се предлага на цена от 7,50 лв., която може да бъде разсрочена на три вноски по 2,50 лв.

Коментарите под поста са много, а снимката обиколи социалните мрежи и има хиляди споделяния.

Междувременно в Пловдивските хипермаркети днешният ден започна с битки за олио. Точно в 7.10 ч. промоционалното олио, обявено в брошурата на една от големите германски вериги хипермаркети с цена 3,69 лв., бе разграбено в магазина на бул. „Шести септември“. Останаха големи двулитрови бутилки от същата марка, но до обяд щандът за олио бе опразнен, видя репортер на DCNEWS.

„Разграбиха го, въпреки че има поставен лимит до 15 броя на клиент“, коментира служителка на магазина. Не стана ясно, дали утре магазинът отново ще получи зареждане с промоционалното олио.

Подобна е гледката и в останалите хипермаркети, а в събота се очаква нова „епопея“, но в друга немска верига, тъй като  там ще има промоция на олио за 2,99 лв. На този етап бутилка от 2 литра върви на цена между 8 и 10 лв., а 5 литра – около 18-20 лв.

Снимки: Фейсбук и DCNEWS

Подобни статии

Top