Собственикът на Марица с благодарности за 100-годишнината на клуба

Вижте официалното писмо на Христо Христов

Собственикът на ПФК Марица 1921 Христо Христов изказа своите благодарности към всички, които уважиха 100-годишния юбилей на клуба. Той направи това в офциално писмо в социалните мрежи.

„Искам от свое име и от името на клуба да благодаря на всички, които взеха участие в събитието, с което заедно отбелязахме 100 години от основаването на Марица! На всички легенди на клуба и на града ни, на всички ветерани, дейци и общественици… На Христо Стоичков… За него нямаме думи, той е от друг свят! Велик футболист и човек!

Благодарим на всички клубове и институции, които ни поздравиха за вековния юбилей! На Лудогорец и Левски, които ни изпратиха официални поздравителни писма! На пловдивските Локомотив, Ботев и Спартак, на отборите от региона, от областните групи и от цялата страна, които също ни уважиха! На фен клубовете към отборите! Благодарим на всички бивши футболисти и деятели на Марица, които също ни поздравиха по един или друг начин! Изказваме благодарност и към БФС, Зоналния съвет в Пловдив, на Община Пловдив, на медиите… Благодаря и на тези, които не успяха да присъстват, но се чувстваха част от този празник.

Не на последно място – благодарим на хилядите привърженици на Марица и на пловдивския футбол, които станаха част от нашия празник и заедно споделихме този неповторим момент от историята на клуба.

Надявам се да сме върнали към красиви спомени по-възрастните и да сме запалили пламъка на любовта към футбола и към Марица у младите и децата, в които е общото бъдеще!

Благодарим ви!

Подобни статии

Top