Спасен от COVID-19 пациент на УМБАЛ „Св. Георги“ благодари с писмо за излекуването си

Писмото е изпратено до кабинета на зам.-министъра на здравеопазването д-р Бойко Пенков

„Благодаря за адекватното лечение, грижа и най-вече за топлото отношение на целия колектив, истински посветен на дълоко хуманната си работа!“ – Тези думи на признателност са от благодарствено писмо на пациента Тимотей Купенов, изпратено до кабинета на зам.-министъра на здравеопазването д-р Бойко Пенков и до директора на УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив проф. д-р Карен Джамбазов, съобщават от пресслужбата на болницата.

„Уверен съм, че медицинските специалисти от УМБАЛ „Свети Георги“ ще продължават да дават най-доброто от себе си и ще се грижат неуморно за здравето на всички нуждаещи се“, се казва в отговора на зам.-министъра на здравеопазването д-р Бойко Пенков.

Ето и целия текст на писмото на пловдивчанина Тимотей Купенов:

„От 01.12.2020 г. бях повален от КОВИД-19 с двустранна пневмония. Бях приет и настанен в Клиниката по инфекциозни болбести на УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. С преживения инфаркт преди 6 месеца състоянието ми беше още по-сериозно.

Пиша ви с благодарност и признателност към целия медицински екип, служещ във 2-ри блок в COVID-отделението. Благодаря за адекватното лечение, грижа и най-вече за топлото отношение на целия колектив, истински посветен на дълоко хуманната си работа! Благодаря ви! Това добро отношение не беше само към мене, но и към всички останали болни в стаята.

Изказвам най-искрената си благодарност към д-р Боев за вниманието и грижите, положени за лечението ми!

За всичко направено за мен – сърдечно благодаря!

Бог да ви благослови и закриля!

С уважение:

Тимотей Купенов“

Подобни статии

Top