Спечелете тренировка с Григор Димитров

Българинът се включи в благотворителната кампания на ATP в подкрепа на тенис треньорите, началната сума за 1 час на корта с Гришо е 10 000 долара

Григор Димитров се включи към благотворителната кампания на ATP в подкрепа на тенис треньорите. Първата ни ракета ще отдели час от времето си, за да направи тренировка с екипа си и двамата печеливши по време на турнир, провеждащ се между януари и юли 2021 година, съобщи tenniskafe.com.

Щастливците ще бъдат определени след наддаване с начална сума 10 хиляди долара, а конкретната надпревара, на която ще се случи събитието, ще се определи спрямо програмата и възможностите на бившия №3.

Към сумата не са включени пътните разходи на спечелилите. Можете да наддавате ТУК.

В инициативата да се съберат средства за треньорите се включиха още Анди Мъри, Фелисиано Лопес, Стан Вавринка, както и някои от най-популярните наставници, сред които бившият член на екипа на българина Дани Валверду, бившият треньор на Рафаел Надал – Тони Надал, Карлос Моя, който продължава да работи с Матадора и дългогодишния треньор на Роджър Федерер Северин Люти.

Ще бъдат достъпни за наддаване и ракети, подписани от Новак Джокович, Роджър Федерер, Анди Мъри и Рафаел Надал. Британецът коментира темата:

„Има някои фантастични нови преживявания, които са достъпни и се надявам, че ще развълнуват феновете. Лично аз съм много щастлив от това, че участвам в проекта. Толкова много аспекти от спорта ни са засегнати от прекъсването на Тура, треньорите не правят изключение. Важно е да се подкрепяме, както можем. Смятам, че всички замесени вършат прекрасна работа за това да създадат уникално преживяване за феновете, което същевременно подкрепя ценна кауза.“

Подобни статии

Top