Спецакция в Пазарджишко, хванаха двама наркопласьори

Двамата са задържани първоначално за срок от 24 часа.

Двама наркопрласьори са задържани при акция на служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик.

Това е станало по време на специализирана полицейска операция под наблюдението на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. В хода на реализацията на един от входовете към областния град екипите спрели лек автомобил „Опел“, управляван от М.М.- 39г. – жител на пазарджишкото село Мокрище.

До него пътувал аверът му А.В.- 30г. от пещерското село Радилово. Последвал личен обиск и на двамата мъже, в резултат на което били открити общо три полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество. При направения полеви наркотест се оказало, че става дума за амфетамин с общо тегло 317 грама.

Жилището на единия от мъжете органите на реда открили и електронна везна. Двамата са задържани първоначално за срок от 24 часа.

С постановление на наблюдаващ прокурор срокът на арест е удължен със 72 часа. По случая се води досъдебно производство, а работата по документиране на престъпната дейност на двамата дилъри продължава.

Подобни статии

Top