Специализираните полицейски сили ловят бандити до Гребната

Вижте как спецчастите потушиха бунт на футболни фенове

Атрактивна демонстрация за празника на полицията до бившата зала „Чайка“

Полицейски служители ще отбележат Архангеловден с атрактивна демонстрация в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР. Днес (10 ноември, събота), от 11 часа, на паркинга пред спортна зала „Чайка“ на бул. „Копривщица“ в Пловдив жителите и гостите на града ще имат възможност да се запознаят с уменията на служители от сектор „Специализирани полицейски сили“ към областната дирекция на МВР.

Атрактивната демонстрация е своеобразно отбелязване на  професионалния празник на българската полиция – 8 ноември /Св. Архангел Михаил/. Ще бъдат представени ползваните от служителите специализирани моторни превозни средства, оръжие и оборудване, различни техники за неутрализиране на нарушители на обществения ред, полицейска лична защита.

Специално място е отредено на полицейските кучета, които със своите водачи ще покажат способности за откриване на предмети, преследване и задържане на опасни лица.

Накрая най-малките посетители ще могат да разгледат отблизо и да се качат на полицейски микробус или мотор и да изпробват предпазни щит и шлем.

Подобни статии

Top