Специалният отбор на Академик Бултекс 99 показа уменията си (СНИМКИ)

Състезателките на Тина Димитрова играха под коша между двата мача на волейболните ветерани на Пловдив и Галатасарай при мъжете и жените

Състезателите от специалния отбор на Академик Бултекс 99 показаха уменията си между двата волейболни мача на ветераните на Пловдив и турския гранд Галатасарай (мъже и жени) . Зрелищните двубои се проведоха в зала „СИЛА“, а децата с интелектуални затруднения, които се готвят под ръководството на спортния директор на баскетболния Академик Бултекс 99 Тина Димитрова, впечатлиха зрителите с уменията си под коша.

Всъщност трябваше да пристигнат и баскетболните ветерани на Галатасарай, но визитата им се отмени в последния момент заради проблем с визите.

Пловдивските волейболни ветерани бяха водени от играещия треньор Антон Костадинов – Котката и спечелиха с 2:1 след златен гейм. Треньор на женския тим бе легендата Ани Узунова, а капитан – Марина Ковачева. Пловдивчанки спечелиха категорично срещу дамите от Галатасарай с 3:0 гейма.

Празникът завърши с обща вечер в известен пловдивски ресторант, а представителите на Галатасарай обещаха да върнат визитата и да организират след време реванш в Истанбул, в който да се включат и баскетболни мачове между ветераните на Пловдив и тези на турския гранд.

Подобни статии

Top