Спипаха мъж да краде цветя в ранни зори от центъра на Пловдив

Мъжът е отведен от полицаите за установяване на самоличността му

В неделя в 04:10 часа сутринта дежурният охранител на Община Пловдив при обход забелязва лице, извършващо съмнителни действия. При предприетата незабавна проверка се оказва, че с голям нож лицето изкоренява цветя от градинките на площад „Стефан Стамболов“.

Установено е, че нарушителят е около 55-60 годишен мъж без документи, а до него е имало още две торби с изкоренени цветя от други части на града.

За случая веднага са уведомени дежурните в оперативния център на Общинска охрана и във Второ районно управление. Мъжът е отведен от полицаите в РПУ-то за установяване на самоличността.

От Общинска охрана констатират, че зачестяват случаите на нарушение на забраната за къпане във фонтаните в Цар Симеоновата градина. От там са категорични, че предприемат всички необходими мерки за предотвратяване на тези случаи. Апелът е за засилен родителски контрол.

Гражданите, които станат свидетели  на нарушения в района на Цар-Симеоновата градина,  своевременно да сигнализират на следните дежурни телефони: на оперативния център в Общинска охрана –  6 166, на Общинска полиция – 032 630 777 или във Второ РПУ-  032 932 002.

Подобни статии

Top