Спипаха пласьор на кока край Пловдив (СНИМКИ)

пласьор

Хванали го в момент на сделка в района на Рогош

Пласьор на кокаин арестуваха полицаите от Труд, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. Дилърът е хванат в момент на сделка за продажба на 4 дози от общо 3 грама.

Операцията по задържането се е провела на бензиностанция край Пловдив. 40-годишният, криминално проявен мъж, наел автомобил, за да се придвижи до село Рогош и да снабди свои клиенти с дрога.

В хода на последвало претърсване и изземване в жилището на дилъра под тепетата, униформените от РУ – Труд са открили още 1 грам кокаин. Според неофициална информация цената на 1 грам от веществото се търгува за около 150 лв.

Нарушителят е стар познайник на полицията. В системата на МВР срещу него има 4 заявителски материала- три от тях са за кражби и обсебване. Последното му изтърпяно наказание е ефективна присъда от 1 година, излежана в затвора заради продажба на наркотици на територията на София през 2009 г.

В резултат на днешната акция с постановление на Окръжна прокуратура на пласьора е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ до 72 часа за разпространение на наркотични вещества.

Подобни статии

Top