Спипали Митьо Очите заедно с млада любовница в Истанбул (СНИМКИ И ВИДЕО)

Момичето било 24-годишно

Димитър Желязков Очите е поел часове преди специализираната операция на ГДБОП към Турция заедно с най-младата от многобройните си любовници. Това твърди Флагман.бг, позовавайки се на източник, който знае кои са задържаните в истанбулския хотел вчера на разсъмване.

Момичето е на 24 години и към момента е фаворитка за сърцето на ъндърграунд боса, заради което й купил луксозен апартамент в сградата, обявена за архитектурно бижу за 2016 година – стъкленият небостъргач срещу Пантеона на Морската градина в Бургас.

Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от бодигардове да навестява красавицата в общото им жилище. Тя и още една жена са сред задържаните по пижами в хотел „Рамада“.

Митьо Очите не бил предаден на българските власти

Припомняме, че в Истанбул бяха арестувани общо седем българи, сред които  и Димитър Желязков, известен като Митьо Очите. Той бил откаран в турски затвор, за да се реши съдбата му чрез съдебно дело за екстрадиране. Другите шестима са докарани директно в Бургас през ГКПП „Капитан Андреево”.

Сред тях са зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, бившият депутат от ДПС Несрин Узун, с когото двамата са близки приятели и бизнес партньори от много години, шофьорът на Бенчев – Йовчо Делчев, шофьорът на Митьо Очите – Милко Бомбето, любовницата на Желязков, както и още една жена, чиято самоличност засега остава неизвестна. Преди около час в домовете и офисите на задържаните са започнали обиски и претърсвания.

Снимки и видео: Флагман и Блиц

 

Подобни статии

Top