За Ангел: Да помогнем, спортувайки заедно! - DC news

За Ангел: Да помогнем, спортувайки заедно!

Спортна сутрин, посветена на Ангел на игрището на Младежкия център в Пловдив

Зумба, такфит, табата, функционална тренировка и детски групови спортни занимания в подкрепа на  каузата „Заедно за Ангел“ ще се проведат тази сутрин на Гребната база.

Мястото е игрището на Младежки център – Пловдив, а началният час – 9:30 ч., съобщи един от организаторите на събитието – Лилия Тодорова. Лили е зумба инструктор и е подела инициативата с апела: „Време е да отворим сърцата си и да помогнем, да направим нещо за някой друг, да дадем вяра и искра в очите за бъдещето на Ангел“.

Ангел е от град Пловдив – сърцат съпруг, верен приятел и баща на 3 малки деца. В края на месец юли, щастливи и с много мечти за бъдещето, Ангел и семейството му ненадейно се сблъскаха с кошмарната диагноза остра миелоидна левкемия.

Лечението му започна веднага, а всички близки и приятели на Ангел преживяваме огромен шок. Той е на 34 години, спортува, живее и се храни здравословно и изведнъж го връхлита това коварно заболяване.

В момента Ангел се лекува в Клиниката по хематология в Пловдив и му предстои втори курс на химиотерапия, но за пълното му възстановяване е необходима скъпоструваща трансплантация на стволови клетки в Германия.

Необходимите средства за лечението, съпътстващите го разходи и последващите процедури, са огромни и непосилни за едно нормално семейство. Тепърва очакваме оферти от две болници в Германия, като веднага щом имаме точна сума ще я споделим с вас в кампанията. За съжаление, нямаме надежда, че тя ще е по-малка от заявената в момента в размер на 400 000 евро. До момента чрез платформата HelpKarma са събрани 303 705,96 евро.

Затова, заповядайте днес,  26-ти септември, събота, в 9:30 часа на игрището на Младежки център-Пловдив или при лошо време в залите на „Тотал спорт фитнес“ за едни активен съботен ден, заедно с инструкторите на Тотал спорт фитнес, които Ви канят на един спортен ден за цялато семейство.

Вижте програмата:

9:30 ECross Kids детска тренировка с Мая и Стоян
10:00 Zumba fitness с Лили
10:30 Функционална тренировка с Петър
11:00 Tacfit със Стоян
11:30 Animal flow с Мая
12:00-12:30 Табата с Крис

На събитието ще има кутии, където можете да дарите сума по ваше желание и да се присъедините към всички класове.

„Ще Ви очакваме, нека бъдем активни заедно за Ангел! Защото доброто е в нас и е време да го покажем!„, призовават организаторите.

Събитието е със специалната подкрепа на ОП „Младежки център Пловдив“. То не е първото от инициативата. Припомняме, че миналата седмица в четвъртък бе организирана „Нощ на ангелите“ в подкрепа на каузата за Ангел.

Подобни статии

Top