Срам! Съдия изгони журналистите от мярката на Габриела Медарова (СНИМКИ)

Със скандал започна делото за мярката на танцьорката в Районния съд в Пловдив

Съдия от Пловдивския районен съд изгони журналистите от делото за мярката на танцьорката Габриела Медарова.

Димитър Кацарев първоначално каза на медиите да излязат, тъй като залата била малка и нямало място, освен за близките на момичето. След като журналистите се възпротивиха, той направо ги изгони от залата и делото за мярката в момента се провежда при закрити за представителите на пресата врати. В съдебната зала останаха само майката, бащата, лелята и гаджето на девойката – Пачо.

Габриела и днес бе доведена в залата при засилени мерки за сигурност. Окована в белезници тя беше конвоирана от петима служители на съдебната охрана.

След като влезе в залата адвокатът й Орлин Търновалийски за пореден път настоя да не бъде снимана от фотографите и операторите.

Докато траеха всички пререкания, танцьорката, която преди месец помете 10 коли, включително и своята, на бул. „Македония“, по пътя за комплекс „Оазис 4“, започна да подсмърча и да бърше очите си.

Смъкнаха на 5 бона гаранцията на танцьорката, блъснала 10 коли (ВИДЕО)

Дали обаче сълзите й ще трогнат съдията, не е ясно.

Припомняме, че Медарова бе задържана в понеделник, след като в ранните часове на 11 май удари с юмрук в лицето 21-годишната студентка от ПУ Катя Андреева, която празнувала в пловдивския бар „Мегами“ рождения си ден. Инцидентът станал в тоалетната на заведението, докато Катя чакала приятелката си.

Танцьорката Габриела заби юмрук на момиче, отърва се с предупреджение

Същата нощ Габриела била отведена от полиция във Второ РУ, но след това била предупредена от полицаите и освободена.

Арестуваха Габриела за юмручния удар

За случая бе докладвано на прокуратурата в първия работен ден от тази седмица и 20-годишната студентка бе задържана отново, а срещу нея бе образувано бързо производство за нанасяне на лека телесна повреда на Катя Андреева.

Очаквайте подробности!

Подобни статии

Top